Επαγγελματικά Γαλλικά ΙΙ (CAFR_211.1_B)

Αυτό είναι το δεύτερο επίπεδο μιας διαδοχικής σειράς μαθημάτων Γαλλικής Γλώσσας για επαγγελματικούς σκοπούς. Το μάθημα, όπως όλα τα μαθήματα γλώσσας, είναι εναρμονισμένο με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (ΚΕΠΑ) και στόχος του είναι η προετοιμασία για το επίπεδο Α1.2. Το μάθημα προσβλέπει στην ενίσχυση των γνώσεων των φοιτητών στον τομέα του επισιτισμού και του τουρισμού, αναπτύσσοντας παράλληλα βασικές γλωσσικές, επικοινωνιακές και επαγγελματικές δεξιότητες στη Γαλλική Γλώσσα. Σε αυτό το επίπεδο οι φοιτητές θα ασχοληθούν με θέμτατα που σχετίζονται κυρίως με την επαγγλεματική στολή, το οργανόγραμμα και τα καθήκοντα του προσωπικού του εστιατορίου, τον εξοπλισμό της κουζίνας, καθώς επίσης και λεξιλόγιο σχετικό με φρέσκα φρούτα , βασικά υλικά της κουζίνας, προϊόντα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας.