Σχεδιασμός Μενού (CAPM_232.1_B)

Το μάθημα αυτό έχει ως κύριο σκοπό να υποδείξει την μεγάλη σημασία της αποτελεσματικής σχεδίασης ενός μενού. Οι φοιτητές θα συνειδητοποιήσουν ότι το μενού είναι η καρδιά στη λειτουργία του τμήματος πώλησης τροφίμων και ποτών και καθορίζει οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στην επισιτιστική επιχείρηση. Οι φοιτητές θα κατανοήσουν επίσης την λειτουργία του μενού, τη σωστή σειρά των ειδών που περιλαμβάνονται σε αυτό και τα διάφορα είδη του μενού που μπορεί να δημιουργηθούν. Επιπλέον, οι φοιτητές θα διερευνήσουν οι ίδιοι τρόπους με τους οποίους θα συγγράψουν (δημιουργήσουν) και θα σχεδιάσουν το δικό τους μενού.