Κρύα Κουζίνα (Ανώτερο Επίπεδο) (CAPM_212.1_B)
Φιλοσοφία Μαθήματος:
Το μάθημα αυτό δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να κατανοήσουν τη θεωρία και να αποκτήσουν τις πρακτικές εμπειρίες της κρύας κουζίνας σε ανώτερο επίπεδο. |
Στόχοι:
Στόχος του μαθήματος αυτού είναι να αναπτύξουν οι φοιτητές τις δεξιότητές τους σε τεχνικές ανώτερου επιπέδου της κρύας κουζίνας με έμφαση στον συνδυασμό, τη δημιουργικότητα, το σχεδιασμό, την παραγωγή και την παρουσίαση μιας ποικιλίας καινοτόμων κρύων παρασκευασμάτων. |