Προετοιμασία Μπουφέ και Σύγχρονες τεχνικές προετοιμασίας πιάτων (CAPM_211.1_B)

Φιλοσοφία μαθήματος

Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει στους φοιτητές τις τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για τον σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την παραγωγή πρωτότυπων εδεσμάτων, με έμφαση στις διάφορες μορφές παρουσίασης τους  σε πιάτο. Επιπλέον, σκοπεύει να εισαγάγει τους φοιτητές στις αρχές της ετοιμασίας μπουφέ.

 

Στόχοι

Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο να εξοικειώσει τους φοιτητές με τη μεθοδολογία και την ιδεολογία του μπουφέ με έμφαση στην παραγωγή πρωτότυπων εδεσμάτων, κυρίως στην εφαρμογή των σύγχρονων μορφών παρουσίασης τους σε πιάτο, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από κατηγορίες τροφίμων.