Νομοθεσία Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (CAMM_362.1_A)
Το πρόγραμμα στοχεύει στην κατανόηση των νόμων και
κανονισμών που διέπουν την λειτουργία των κέντρων εστίασης στα οποία
προσφέρονται υπηρεσίες σίτισης και διαμονής. Επίσης, στοχεύσει στην εισαγωγή
των φοιτητών στις βασικές αρχές των νόμων και κανονισμών που διέπουν τις
σχέσεις των πελατών, των συμβάσεων, των σχέσεων των εργαζομένων, με βάση το
Εργατικό Δίκαιο, των δικαιωμάτων των πολιτών, της ασφάλειας και της παραγωγής
των τροφίμων, καθώς και των δικαιωμάτων που σχετίζονται με τη φιλοξενία των
πελατών.