Νέες Τάσεις στη Μαγειρική και στον Επισιτισμό Εκδηλώσεων (CAPM_312.1_A)
Το μάθημα αυτό σκοπό έχει να εκπαιδεύσει τους φοιτητές στις σύγχρονες
τάσεις της μαγειρικής, μέσα από την διαχρονική εξέλιξη της και σύμφωνα με τις
ανάγκες της σύγχρονης αγοράς. Δίδεται έμφαση στον σχεδιασμό, την οργάνωση και
την υλοποίηση επιλεγμένων εκδηλώσεων εστίασης.
Το μάθημα αυτό εισάγει τους φοιτητές
στις σύγχρονες έννοιες διατροφής καθώς και τις τάσεις που έχουν αναπτυχθεί στο
πέρασμα του χρόνου, και επικεντρώνεται στα πρότυπα, τις αρχές, την ηθική και
τον συντονισμό προγραμματισμένων εκδηλώσεων. Οι φοιτητές αναλαμβάνουν τη διοργάνωση
εκδηλώσεων ακολουθώντας όλα τα στάδια από τον σχεδιασμό μέχρι και την
αξιολόγηση.