Κυπριακή Κουζίνα και Επιδράσεις (CAPM_213.1_B)
Στόχος του μαθήματος είναι η εξοικείωση των φοιτητών με τη θεωρία και πρακτικές γνώσεις που σχετίζονται με την επιρροή και την εξέλιξη της κυπριακής κουζίνας μέσα από την παραγωγή θεματικών μενού.
Με την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να:
Επιδείξουν δεξιότητες στην έρευνα, συγγραφή και παρουσίαση ερευνητικής μελέτης.
Εργάζονται ομαδικά και ατομικά με βάση τις απαιτήσεις του μαθήματος.
Αναγνωρίζουν τις γαστρονομικές επιρροές που έχουν συνθέσει την Κυπριακή κουζίνα.
Κατανοούν την σχετική ορολογία του μαθήματος.
Σχεδιάζουν θεματικά μενού με βάση τις κατευθυντήριες γραμμές του σχεδιασμού ενός μενού