Επιδόρπια της Σύγχρονης Εποχής (CAPM_222.1_B)
Tο
μάθημα αυτό σκοπό έχει να εισαγάγει τους φοιτητές στις δεξιότητες και τεχνικές που απαιτούνται στο
τομέα των μοντέρνων επιδορπίων και γλυκών.
Το
μάθημα αυτό παρέχει στους φοιτητές τις τεχνικές γνώσεις, δεξιότητες και
ικανότητες για την παραγωγή και παρουσίαση σύγχρονων διακοσμημένων κέικ και
επιδορπίων. Δίνεται έμφαση στον προγραμματισμό, σχεδιασμό, και τη δημιουργία
κέικ για ειδικές διοργανώσεις μέσω σύνθετων μοτίβων και τεχνικών, για την
ανάπτυξη των δεξιοτήτων και τεχνικών που απαιτούνται στον τομέα των μοντέρνων
επιδορπίων και γλυκών.