Κρασιά και Οινοπνευματώδη Ποτά (CAPM_234.1_A)
Το
μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει στους φοιτητές τις
απαραίτητες γνώσεις που αφορούν όλα τα στάδια της παραγωγής των κρασιών και των
οινοπνευματωδών ποτών καθώς και την κατανάλωσή τους. Επίσης καλύπτει τις
βασικές αρχές λειτουργίας του μπαρ και τη διαχείριση της κάβας, την προώθηση
των πωλήσεων, την παρασκευή κοκτέιλ, καθώς και την ανάμιξη ποτών. Οι φοιτητές
θα εξοικειωθούν με τους διάφορους συνδυασμούς σερβιρίσματος εδεσμάτων και των
διαφόρων ποικιλιών και τύπων κρασιών.