Αναγνώριση, αγορά και αποθήκευση προϊόντων (CAPM_113.1_A)

Το μάθημα αυτό παρέχει στους φοιτητές βασική γνώση των κύριων στοιχείων και διαδικασιών που σχετίζονται με την αναγνώριση, την αγορά, την αποθήκευση και το χειρισμό ενός μεγάλου φάσματος τροφίμων.

Σκοπός του μαθήματος είναι η εισαγωγή των φοιτητών στην αναγνώριση, αγορά, αποθήκευση και χειρισμό των προϊόντων. Παρέχει στους φοιτητές βασική γνώση των κύριων στοιχείων και ενεργειών που σχετίζονται με την αναγνώριση, την αγορά, την αποθήκευση και το χειρισμό των προϊόντων. Οι φοιτητές θα είναι σε θέση να προσδιορίσουν τα χαρακτηριστικά και τη σύνθεση διαφόρων ομάδων τροφίμων και θα εξοικειωθούν με τους παράγοντες ποιότητας που σχετίζονται με τη διάρκεια ζωής των τροφίμων.