Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο
logo
Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο:
CUT Microsoft Office365
Ξεχάσατε το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασης;
CUT
  • Το Πανεπιστήμιο
  • Μαθήματα
    • Τα μαθήματά μου
    • Διοίκησης και Οικονομίας
    • Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών
    • Μηχανικής και Τεχνολογίας
    • Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος
    • Επιστημών Υγείας
    • Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας
    • Κέντρο Γλωσσών
    • Επικοινωνία και Μέσα Ενημέρωσης
  • Επικοινωνία
  • Ελληνικά ‎(el)‎
    • Ελληνικά ‎(el)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Italiano ‎(it)‎
    • Русский ‎(ru)‎
Επαγγελματικά Ρωσικά ΙΙ - (CARU_211.1_B)
Περίληψη
Επαγγελματικά Γαλλικά ΙΙ (CAFR_211.1_B)
Περίληψη
Επαγγελματικά Αγγλικά IΙΙ (CAEN_211.1_A)
Περίληψη
Σχεδιασμός Μενού (CAPM_232.1_B)
Περίληψη
Συστήματα Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών (CAPM_231.1_B)
Περίληψη
Κρύα Κουζίνα (Ανώτερο Επίπεδο) (CAPM_212.1_B)
Περίληψη
Προετοιμασία Μπουφέ και Σύγχρονες τεχνικές προετοιμασίας πιάτων (CAPM_211.1_B)
Περίληψη
Στατιστική Ανάλυση και Μέθοδοι Έρευνας (CACM_201.1_A)
Περίληψη
Επαγγελματικά Αγγλικά IΙΙ (CAEN_211.1_B)
Περίληψη
Στατιστική Ανάλυση και Μέθοδοι Έρευνας (CACM_201.1_B)
Περίληψη
Επαγγελματικά Γαλλικά ΙΙ (CAFR_211.1_A)
Περίληψη
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ (CAMM_271.1_A)
Περίληψη
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ (CAMM_271.1_B)
Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιία (Ανώτερο Επίπεδο) (CAPM_221.1_A)
Περίληψη
Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιία (Ανώτερο Επίπεδο) (CAPM_221.1_B)
Περίληψη
Προετοιμασία Μπουφέ και Σύγχρονες τεχνικές προετοιμασίας πιάτων (CAPM_211.1_A)
Περίληψη
Κρύα Κουζίνα (Ανώτερο Επίπεδο) (CAPM_212.1_A)
Περίληψη
Επαγγελματικά Ρωσικά ΙΙ - (CARU_211.1_A)
Περίληψη
Συστήματα Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών (CAPM_231.1_A)
Περίληψη
Σχεδιασμός Μενού (CAPM_232.1_A)
Περίληψη
Παράλειψη Πλοήγηση
Πλοήγηση
  • Αρχική

    • Τα μαθήματά μου

    • ΦόρουμSite news

    • Τα μαθήματά μου

    • Μαθήματα

      • Βιβλιοθήκη

      • Γενικά Μαθήματα

      • Εκπαιδευτικά Μαθήματα

      • Κέντρο Γλωσσών

      • Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβά...

      • Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας

      • Σχολή Επιστημών Υγείας

      • Σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης

      • Σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών

      • Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας

      • Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρη...

        • Ακαδημία Επαγγελμάτων Φιλοξενίας Κύπρου (ΑΞΙΚ)

          • Hospitality and Tourism Management

          • Culinary Arts

          • Μαγειρικές Τέχνες

            • Year 1

            • Year 2

              • Semester 1

                • CARU_211.1_B

                • CAFR_211.1_B

                • CAEN_211.1_A

                • CAPM_232.1_B

                • CAPM_231.1_B

                • CAPM_212.1_B

                • CAPM_211.1_B

                • CACM_201.1_A

                • CAEN_211.1_B

                • CACM_201.1_B

                • CAFR_211.1_A

              • Semester 2

            • Year 3

          • Induction Course 2022

          • CAIP_160

          • CAIP_260

          • HTIP_260

          • HTIP_160

        • Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού και Φιλοξενίας

        • Τμήμα Διοίκησης, Επιχειρηματικότητας και Ψηφιακού ...

        • Μάστερ στη Διεθνή Διοίκηση Τουρισμόυ και Επιχειρήσ...

        • Μάστερ στη Διοίκηση: Επιχειρηματικότητα και Διοίκη...

        • Διατμηματικό Πρόγραμμα Σπουδών

        • Διδακτορικό Πρόγραμμα

        • HTM_560

        • HTM_202

      • Υπηρεσία Ανθρωπίνου Δυναμικού

      • Δίκτυο Ενίσχυσης και Ανάπτυξης της Μάθησης

Επιστροφή

structuralFunds
Το έργο συγχρηματοδοτείται από τα Διαρθρωτικά Ταμεία Ε.Ε και από Εθνικούς Πόρους

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Αρχιεπισκόπου Κυπριανού, 30. 3036 Λεμεσός
+357 25 00 2700
E-mail: helpdesk@cut.ac.cy
Connect with us:

All rights reserved  | Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ®

 https://www.cut.ac.cy/  helpdesk@cut.ac.cy
Δεν έχετε συνδεθεί. (Σύνδεση)